abr.
26
dg.
TEATRE | ROMEO Y JULIETA: UNA MIRADA DISTINTA
abr. 26 @ 18:00 – 19:30

Sinopsi: Julieta es una chica joven que vive con su hermana Tea, sus padres y la nodriza, quien se encarga de ellas. Julieta no es como tú pero en el fondo se parece a ti. Vive controlada por su hermana, que desea que Julieta tenga un chico a su lado, un chico como tú.

Romeo es un chico joven que vive con su madre. Ésta está empeñada en que su hijo tenga una vida como la tuya. Pero Romeo tampoco es como tú, aunque en el fondo se parezca a ti. El último día antes de la fiesta de carnaval, Tea y Julieta irán a la tienda de máscaras de la Sra. Montesco. Allí, Romeo y Julieta se conocerán, para siempre.

Repartiment:
Enric Pera
Cristina Vallribera
Ariadna de Vilar
Sela Conde.
Elísabeth Quevedo

Direcció escènica i dramatúrgia: Tony Casla.
Ajudant de direcció: Elísabeth Quevedo.

maig
17
dg.
TEATRE | DONES I SILENCI
maig 17 @ 18:00 – 19:30

Sinopsi: Una ciutat, Terrassa. Un barri, la Maurina i un carrer, Núria. Dones que van i vénen. Vides creuades com els mots d’un joc. Entre totes, les de les dues germanes estanqueres, la de la Fàtima, la dona del carnisser. l la de les joves aprenents de clowns, la de la noia que torna de la festa de cap d’any…Dones que pateixen, criden i callen.

Dramatúrgia i direcció: J. A. Aguado

Intèrprets: Rosa Domènech, Ana Alonso, Maria Martínez, Judith Cantón, Rosa Ponsarnau, Miquel Àngel Senar i Toni Falgar.

Companyia: Companyia 8

“Dones i silenci” de José Antonio Aguado és una obra contra la violència de gènere. Petites històries que retraten diferents escenes on la dona és el centre. La protagonista se sent atrapada, fuig o lluita contra els diferents formats de violència masclista. L’espectacle porta al públic a la reflexió i deixa el debat obert.

juny
21
dg.
TEATRE | PEDRO Y EL CAPITÁN
juny 21 @ 18:00 – 19:30

Direcció: Oriol Grau

Text: Mario Benedetti

Intèrprets: Pep Linares, Paco Romero

Sinopsi: Amb un títol de conte infantil que evoca a Pedro i el llop, Mario Benedetti escriu aquesta obra de diàlegs entre víctima i botxí que tenen lloc durant els parèntesis que s’estableixen entre les sessions de tortura. Dividit en quatre actes, assistim a l’interrogatori del policia “bo”, que aprofita la debilitat del torturat, després del corresponent turment que no veiem, per fer-lo parlar i delatar als seus companys. Però, en realitat, qui interroga a qui?