LLOGUER D’ESPAIS

L’Entitat disposa de diferents espais que es posen a disposició dels socis/es de l’Entitat i a persones externes per organitzar tot tipus d’actes de caràcter públic i/o privat. Per més informació, ens podeu contactar per correu electrònic a orfeoreusenc@orfeoreusenc.cat o trucant al 628497831.

TEATRE

El Teatre de l’Orfeó Reusenc té una capacitat de públic per a 210 persones. Espai idoni per fer obres de teatre, concerts, xerrades, conferències, cinema (disposa d’una pantalla de cinema i projector), finals de cursos, vetllades poètiques… 

SALA ROBUSTER

Espai idoni per fer conferències, xerrades, exposicions de tot tipus, concerts de petit format… Disposa de piano de paret, taules, cadires i subjectors a la paret per quadres o fotografies.

SALA MATEU

Espai destinat a l’assaig musical. Disposa de teclat elèctic, pissarra pautada, cadires, faristols, terra de fusta, equip de so i aire condicionat.

SALA D’ESBART

Espai destinat a l’assaig de dansa. Disposa d’equip de so, reproductor de CD’s i d’MP3, miralls de cos sencer, barra lateral d’escalfament, terra de fusta…