L’ENCÍS

L’Encís de l’Orfeó Reusenc és una coral de veus mixtes que va néixer l’any 2008 per donar continuïtat a aquells cantaires que, per motiu d’edat, ja no podien formar part de l’Orfeó Reusenc. Dirigida per Emili Sanz, actualment consta d’una vintena de cantaires. Les seves principals actuacions són el tradicional Concert i Glossa de Nadal, el Concert de Primavera i l’Ofici de Sant Pere; a part dels concerts que realitzen en els circuits de casals, residències, llars d’avis. També participen en les diferents trobades de corals a la ciutat de Reus i comarques.

Si vols venir a cantar amb nosaltres, pots apropar-te al carrer Sant Llorenç 14 i preguntar pel director. Horaris d’assajos:

Dimarts de 11:00h a 13:00h

Divendres de 18:00h a 20:00h

EL DIRECTOR

               

EMILIO SANZ LUCERO

Nascut a Barcelona el 1938 i educat de ben petit al País Valencià. Llicenciat en Filosofia i Lletres a la Universitat de València. La seva vida nòmada l’ha portat a estudiar música a diversos llocs: lectura musical amb el Mtre Chover, a València; piano i violoncel a Ax les Therme i a Narbonne; estudis orquestrals amb la Banda de Música i Cors de Tabernes de la Valldigna; estudis de cant gregorià a la Escuela Superior de Música Antigua a Salamanca; estudis d’orgue amb el Mtre. Salvador Chuliá, a la catedral de València; estudis de direcció coral a Barcelona; estudis de gralla a Vila-seca…

Obté el Premio de Gobernación Civil de València per la composició de l’obre “La Passió de Montcada”, per a cor i banda.

Ha sigut creador i director de diverses formacions musicals, Grup de Grallers d’El Catllar i Els Pallaresos, Cor d’El Catllar, Cor Veus Joves de Tarragona i el Cor del Club Sant Jordi de Reus. Actualment dirigeix l’Encís de l’Orfeó Reusenc, la Coral Albada de Reus i la Coral Rosa dels Vents de Torreforta.