oct.
30
ds.
TEATRE | PERFECTES DESCONEGUTS
oct. 30 @ 21:00

Sinopsi: Una colla d’amics es reuneixen per sopar i veure l’eclipsi de lluna en una agradable nit de primavera. Ningú amaga secrets? O potser tots n’amaguen?

Perquè tots tenim tres vides: la pública, la privada i la secreta. Anem a descobrir-les, mòbils a sobre la taula!

Companyia: Els Idiotes de l’Orfeó Reusenc

Producció: Orfeó Reusenc

Repartiment: Ramon Tella, Laura Garcia, Xènia Martos, Albert Bermúdez, Elisabeth Domènech, Sandra Bigorra, Noelia Moliner, Júlia Fortuny, Josep Ramos, Xavi Ferrando, Carles Puig i José Béjar

Tècnics: Ramon Maria Tella i Ramon Josep Gomis

Direcció: Robert Franquet i Jaume Vinyes

nov.
13
ds.
TEATRE | FERIDES
nov. 13 @ 20:00

Estrenada l’any 2020 a la Sala La planeta de Girona; la pandèmia no va permetre la seva arribada a Reus, però aquest novembre aterra al Teatre de l’Orfeó Reusenc.

Sinopsis: El 13 de juny de 1977, dos dies abans de les primeres eleccions democràtiques després del franquisme, en Robert porta la mateixa vida rutinària dels darrers vint anys regentant la papereria familiar i cuidant a la Carme, la seva mare, qui viu una vida gris enyorant el seu marit difunt i custodiant el dia a dia del seu fill. Tot és aparentment normal fins que l’arribada per sorpresa d’una persona remou el passat més fosc d’una família, que com totes, amaga els seus secrets més tèrbols dins unes ferides que mai cicatritzen del tot.

Direcció: Nuria Florensa / Ricard Martí

Interpretació: Xavier Mercadé / Mònica Pardo / Laura Porta

Escenografia: Ricard Martí

Producció: La Gàrgola Produccions Teatrals Girona