L’ENCÍS MODERNISTA a ELS PALLARESOS

El passat dissabte 5 de novembre de 2022, el cor L’Encís de l’Orfeó Reusenc, amb Emili Sanz al capdavant, va ser invitat a participar en les II jornades modernistes ‘Els Pallaresos 1900’ portant el seu repertori a l’esgésia de Sant Salvador i interpretant obres corals de principis de segle XX. L’acollida per part de l’organització va ser esplèndida i el públic va estar en tot moment agraïts de les cançons que escoltaven.
Emili Sanz: ”- Hem rebut moltes felicitacions. Hem cantat, berenat i visitat els carrers plens de paradetes i gent vestida de l’època modernista. Ha sigut una molt bonica tarda.”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *