EL COR JOVE EN EL CICLE LA MÚSICA BATEGA ALS BARRIS

El passat diumenge 23 d’octubre, el Cor Jove de l’Orfeó Reusenc vam oferir el nostre repertori al públic que es va aplegar a la plaça Teresa Miquel Pàmies del Mas Magrané dins del cicle de concerts “La música batega als barris”
Un concert en el qual la meitat dels cantaires han sigut noves incorporacions d’aquest curs 22-23, o sigui, amb poc temps d’assaig. Poc temps però molt ben aprofitat, ja que el resultat ha sigut magnífic.
Un repertori modern, amb molta música pop i actual, This is me, del musical The Greatest Showman; Life is live, d’Opus; I still haven’t found, de U2; Man in the mirror, de Michael Jackson; o un poupurri del musical La, la, land han sigut algunes de les cançons que hem interpretat davant d’un públic molt entregat i amb ganes d’escoltar música. Moltes gràcies per ser-hi.
Al final del concert, i aprofitant la inauguració del local de l’associació de veïns del barri, ens van invitar a fer un petit refrigeri al seu nou local.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *