Tots els 25 de setembre a Reus estem de Festa Major i l’esplanada del Santuari de Misericòrdia es converteix durant tot el dia en el lloc de pelegrinatge de molts reusencs. L’Orfeó Reusenc també ens hi reunim per posar les veus en els cants de la Missa de matí a la Verge, oficiada per l’arquebisbe de Tarragona. Després de dos anys fent la missa a l’interior del Santuari per qüestions climatològiques, aquesta volta l’hem pogut fer a l’aire lliure, amb una mica de fresca, vent i sol.

I com ja és quasi tradicional, al vespre del mateix dia, després del Ball de l’Àliga dins del santuari, hem cantat els Goigs a la Verge de Misericòrdia acompanyats per la Cobla Reus Jove. És l’única vegada a l’any que es canten tots els goigs sencers i que s’escolten per tota la plaça de davant del Santuari, fent cantar a tots els presents “…mireu-nos amb ulls d’amor”. És un dels moments més sentit de la temporada.

Una bona i intensa Festa Major amb “Misericòrdia de Reus al Cel”, amb la Missa de Misericòrdia i per acabar els Goigs al Santuari. En un any hi tornem !!!