El passat diumenge 18 de setembre de 2022, l’Orfeó Reusenc va portar el seu repertori a l’església de la Riera de Gaià, dins dels actes de la festivitat de la Santa Creu. Gràcies a les proves de so prèvies vam notar que hi havia molta reverberació, és una església molt gran i alta. Això ens va fer interpretar les cançons del repertori una mica més lentes de l’habitual, però sense perdre la seva musicalitat.

Vam començar amb una primera part més tradicional amb dues sardanes, “Somni” i “El Vallespir”, seguint amb l’“Evocació al Pirineu” i “Festeig”; i dues havaneres, “El meu avi” i “La Gavina”. La segona part la vam dedicar a la cançó d’autor amb “La Plaça del Diamant” seguida per “Corrandes d’exili”, “El Cant de l’enyor” i “L’Estaca”. I a la part final del concert vam interpretar “The Phantom of the Opera”, “ Piel Canela” i “No sentiu cantar la gent”. Acabant amb “El Cant de la Senyera” com a bis amb tot el públic de peu.

Vam estar molt ben rebuts i tractats per la gent de la Riera de Gaià, i el públic va quedar satisfet de l’actuació de l’Orfeó Reusenc.