L’ORFEÓ PARTICIPA EN EL VIA CRUCIS I LA PROCESSÓ DE SETMANA SANTA 2022

Després de dos anys sense poder participar en la Setmana Santa de Reus, aquest any ho hem tornat a fer. El 10 d’abril, el Diumenge de Rams, vam acompanyar amb les nostres veus el Via Crucis oficiat pel Prior de la ciutat i organitzat per la Congregació Mariana de Reus. De la plaça de Sant Pere fins a la plaça de la Sang, l’Orfeó Reusenc va cantar en les 14 estacions que es fan al “Camí de la creu”, representant els últims moments de la vida de Jesús, d’ençà que se’l va fer presoner fins a la seva crucifixió i sepultura.

El 15 d’abril, a la processó de Divendres Sant, també vam aportar el nostre granet de sorra cantant l’ Stabat Mater, en dues versions diferents, una de Zoltán Kodály i l’altra d’anònima, acompanyats en tot moment pels ministrers de Vila-nova i pel pas Ecce Mater Tua de la Congregació Mariana. En alguns dels carrers de la ciutat per on vam passar, sobretot els més estrets i tancats, l’Orfeó Reusenc va brillar i va fer vibrar les seves veus en una bonica harmonia vocal, creant un ambient de recolliment i bellesa que va fer posar la pell de gallina a més d’un dels assistents.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *