El confinament i l’estat d’alarma causats per la pandèmia de la COVID-19 han aturat l’activitat ordinària de l’Orfeó, però alguns dels grups de l’entitat han seguit amb aquesta activitat des de casa. És el cas del Cos de Bastoners, que es van atrevir amb un assaig fora de la sala; el grup de Teatre “Els Idiotes”, amb una versió domèstica dels previs a una obra de teatre; la coral juvenil de “Els Somniadors”, amb les seves versions de “Bicicletes” de Blaumut i “El Petit Príncep” de Manu Guix; i el Cor Jove, que ens ha portat la versió a quatre veus de “Al final tot anirà bé” de Doctor Prats, acompanyats al piano pel director Albert Galcerà.

 

Per altra banda, la gestió de l’Orfeó Reusenc segueix via telemàtica i la Junta Directiva també ha tingut oportunitat de reunir-se durant el confinament.

Esperem retrobar-nos molt aviat i sabem que passi el que passi, al final tot anirà bé!