Arriba el juny, i amb ell acaben les activitats que ofereix la Casa pels més petits i no tant petits. I la millor manera d’ensenyar a pares, mares, àvies, tiets, cosins i amics el que han après durant l’any és amb el festival de final de curs. El dissabte 1 de juny, ha estat el torn del grup de joves del curs de teatre, que han ofert al Teatre de l’Entitat “Matilda”. Tot un èxit!

I el diumenge 16, va ser el torn dels nens i nenes de gralla, de timbal, de dansa, de bastons, del grup petit de teatre i de la coral infantil Els Somniadors. Amb l’escenari ben ple, va quedar palès que el futur de la Casa puja amb molt de talent! 

I com a novetat, aquest any, també s’ha engegat un curs de teatre d’adults que han ofert també el seu “Crimen y telón” en la seva estrena el passat 8 de juny al Teatre de l’Entitat.

Ara només queda desitjar-vos que gaudiu de l’estiu i ens veiem el curs vinent!