Com ja és tradicional, al mes de maig té lloc el Concert de Primavera, un esdeveniment que permet portar tots i totes els i les cantaires de la Casa dalt de l’escenari i que serveix per escalfar les veus per la Festa Major. 

Els Somniadors, la coral infantil de l’Orfeó, han començat el concert amb dues cançons de la pel·lícula “Les Choristes”, ha seguit amb “When I close my eyes” i ha acabat amb “Hores d’amor”.

Després, l’Orfeó Reusenc ha ofert un petit tastet del concert del dia 24 de juny, cantant “Que entrin els clowns”, “A clare benediction” de John Rutter, “A Margalida” i ha finalitzat amb la famosa cançó de Maria del Mar Bonet “Què volen aquesta gent”.

Seguidament, L’Encís, dirigits per Emili Sanz, han cantat “Va pensiero”, “Vaixell de Grècia”, “La Remendaire” i “El vell pescador”.

Però el moment més esperat de la nit, ha estat l’estrena del recent creat Cor Jove de l’Orfeó Reusenc. Sota la direcció d’Albert Galcerà, han ofert l'”Hallellujah” de Leonard Cohen, “Look at the world” i “Tot s’hi val”.

El concert ha finalitzat amb el cant comú d'”El Cavaller Enamorat” i un petit refrigeri pels cantaires.