El passat 14 de setembre la Prioral de Sant Pere ha acollit per segon any consecutiu MISERICÒRDIA: de Reus al Cel. Us espectacle de cant, música, teatre i dansa que porta sobre l’escenari la llegenda de la Pastoreta i la Mare de Déu. 

Després de les bones valoracions rebudes l’any passat el dia de la seva estrena, i havent-se quedat gent sense poder veure’l (l’entrada era gratuita però per rigorós ordre d’arribada fins a exhaurir localitats); aquest any la gent ha començat a fer cua vora les sis de la tarda per poder tenir el millor lloc.

A una hora de l’inici, la cua ja ha enfilat el Carrer Major a l’alçada del Centre de Lectura. I, per segon any, MISERICÒRDIA: de Reus al Cel ha començat amb la Prioral plena de gom a gom.

Una hora aproximadament que ha emocionat alguns assistents i que s’ha emportat un bon grapat d’aplaudiments per part del públic. 

Després de l’obra, tècnics, regidors, actors, músics, cantaires i acompanyants han recuperat les forces amb un sopar a l’Entitat. I és que les sensacions novament, han estat d’un èxit absolut!