Seguint amb el cicle iniciat el passat mes d’abril, “Història viva” ha finalitzat aquest diumenge amb la xerrada sobre el Cos de Bastoners, després d’acollir el diumenge 3 la sessió dedicada a la Secció de Teatre.

Amb una escenografia preparada per a l’ocasió i, asseguts a les cadires que formaven el pati de butaques abans de la remodelació del teatre, Jaume Vinyes, Josep Maria Roig Rom, Anton Dalmau i Josep Ramos recordaven i explicaven les seves vivències a sobre de l’escenari. 

I aquest diumenge, Eusebi Estivill, Jordina Domènech, Èric Jara, Manel Roig i Jordi Prats comparaven les diferents èpoques del Cos de Bastoners coincidint tots però, que les ganes de picar no desapareixen mai per molt temps que faci que no balles.

Des de l’organització valorem molt positivament la rebuda per part del públic d’aquestes xerrades, que ha aconseguit en un ambient distès, unir diferents persones d’àmbits i edats diferents per parlar sobre com es sent formar part de l’Entitat.

Agraïm de manera especial als convidats que han intervingut en aquest cicle, als tècnics del Teatre de l’Entitat i a a tota la gent que ha col·laborat perquè “Història viva” hagi esdevingut una realitat.