En motiu del Centenari de l’Entitat, l’Orfeó Reusenc ha estat el convidat d’honor de la XXXIV Recepció Anual d’Entitats que celebra el Centre de Lectura. L’acte, que ha tingut lloc el passat 26 de gener, ha comptat amb la benvinguda per part del president del Centre de Lectura, el Sr. Jaume Massó i ha seguit amb un concert d’uns trenta minuts de l’Orfeó Reusenc.

Seguidament, la presidenta de l’Entitat, la Sra. Esther Cos, i el director musical, el Sr. Albert Galcerà han ofert unes paraules d’agraïment als assistents. També han tingut la paraula el Sr. Xavier Robert, director de la biblioteca del Centre de Lectura i el Sr. Carles Pellicer, alcalde de la ciutat.

Per finalitzar, el Sr. Jaume Massó ha convidat als assistents a visitar les instal·lacions de la videoteca que es va inaugurar fa 25 anys i seguidament s’ha gaudit d’un refrigeri a la sala Hortensi Güell.