Aquest dissabte 20 de gener, l’Entitat ha pujat a l’escenari del Teatre Fortuny de Reus per recollir un dels deu premis Imprescindibles 2017 que atorga Canal Reus TV, amb la col·laboració de Vermuts Miró.

L’acte, que ha comptat amb diverses actuacions, també ha premiat l’Associació de dones la Dàlia, el Club Esportiu Santes Creus, Còdol Educació, l’Escola de Dansa Artis Reus, l’Hospital de dia Mas Sabater – Fundacio Esclerosi Múltiple, Òmnium Cultural, el Reus Deportiu d’hoquei, Xavier Filella i Xavier Pamies Sistaré.

Els encarregats de recollir el premi per part de l’Entitat, Albert Bermúdez i Júlia Gomis, són els dos membres més joves de la Junta Directiva. Us enllacem el moment que han rebut el premi i han dedicat un discurs als assistents:

Entitat centenària, però també una autèntica segona casa. Reviu el moment en què l’Orfeó Reusenc rebia el premi com a Imprescindible de l’any i el discurs de Júlia Gomis i Albert Bermúdez, els dos membres més joves de la Junta Directiva #Imprescindibles2017 #CentenariOR

Publicado por Orfeó Reusenc en Domingo, 21 de enero de 2018

Finalment, dels deu imprescindibles, la ciutadania de Reus ha escollit l’Hospital de dia Mas Sabater – Fundacio Esclerosi Múltiple com el Més Imprescindible 2017. Enhorabona!