L’ORFEÓ REUSENC INTERPRETA ELS GOIGS A LA MARE DE DÉU DEL ROSER

El passat diumenge 10 d’octubre els cantaires de l’Orfeó Reusenc van interpretar Els Goigs a la Mare de Déu del Roser, música i lletra del segle XV, recollides per Lluís Romeu amb harmonització del nostre director.

La cantada formava part dels actes de la festivitat de la Mare de Déu del Roser que se celebren a la Parròquia de Sant Josep Obrer de Reus, del barri que porta el seu mateix nom. L’actuació va tenir lloc com a cloenda de la missa en honor a la Mare de Déu i va comptar també amb la participació de l’Esbart Santa Llúcia, oferint un ball, i amb l’assistència de l’alcalde de Reus, el Sr. Carles Pellicer, a més d’altres autoritats locals i representants d’entitats reusenques i confraries de Setmana Santa.

“PERFECTES DESCONEGUTS”, NOVA PRODUCCIÓ TEATRAL PRÒPIA!

Després de l’èxit de “El sopar dels idiotes” i “La extraña pareja”, el grup Els Idiotes de la Secció de Teatre de l’Orfeó Reusenc torna amb una nova producció: “Perfectes desconeguts” de Paolo Genovese i coneguda per les seves versions espanyola i francesa de la gran pantalla.
Amb direcció de Robert Franquet i Jaume Vinyes, al repartiment trobem cares conegudes de les anteriors obres i la incorporació d’altres actors i actrius que han estat preparant aquesta producció des de juliol de 2020. El que esperem que sigui tot un èxit post confinament, “Perfectes desconeguts” arriba per tornar a engegar una nova gira de representacions arreu del territori. Com no podia ser d’una altra manera, l’estrena es farà al nostre Teatre els propers 17 i 30 d’octubre a les 18h i 21h, respectivament.

Entrades ja a la venda a https://www.entrapolis.com/entradas/perfectes-desconeguts2021
Us esperem!

Sinopsi: Una colla d’amics es reuneixen per sopar i veure l’eclipsi de lluna en una agradable nit de primavera. Ningú amaga secrets? O potser tots n’amaguen?
Perquè tots tenim tres vides: la pública, la privada i la secreta. Anem a descobrir-les, mòbils a sobre la taula!

REUS HORITZÓ 32

GRÀCIES, PERE!

FINS SEMPRE, MERCÈ