TROBADA DE CORALS SOLIDÀRIA PER UCRAÏNA

El cor l’Encís de l’Orfeó Reusenc, dirigit per Emili Sanz, va participar en el concert de corals solidari que es va dur a terme el passat diumenge 3 d’abril a la tarda a la parròquia de Crist Rei,
on es va aconseguir recaptar 3.567,90 euros per Ucraïna. L’esdeveniment va comptar amb una gran participació ciutadana, o n petits i grans van poder gaudir dels cants de cinc corals reusenques.

Les altres corals que van participar van ser el cor Acords de Reus, el cor Canta amb el Cor del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’àrea de Reus Miquel Ventura, la coral Veus de la Terra i el cor Mestral. Cadascun dels cors van cantar tres cançons i al final de l’acte, totes les corals es van unir per cantar en conjunt el Cànon de la Pau.

La Parròquia de Crist Rei es va omplir de música i cants que van ser escoltats per la ciutadania, des de gent gran fins a joves, que van acudir a l’acte d’una hora i mitja de duració. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, va seure en un dels primers bancs de la parròquia per gaudir del concert.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *