L’ORFEÓ REUSENC INTERPRETA ELS GOIGS A LA MARE DE DÉU DEL ROSER

El passat diumenge 10 d’octubre els cantaires de l’Orfeó Reusenc van interpretar Els Goigs a la Mare de Déu del Roser, música i lletra del segle XV, recollides per Lluís Romeu amb harmonització del nostre director.

La cantada formava part dels actes de la festivitat de la Mare de Déu del Roser que se celebren a la Parròquia de Sant Josep Obrer de Reus, del barri que porta el seu mateix nom. L’actuació va tenir lloc com a cloenda de la missa en honor a la Mare de Déu i va comptar també amb la participació de l’Esbart Santa Llúcia, oferint un ball, i amb l’assistència de l’alcalde de Reus, el Sr. Carles Pellicer, a més d’altres autoritats locals i representants d’entitats reusenques i confraries de Setmana Santa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *