Després de conèixer la sortida del Bravium Teatre de la seva seu cultural històrica al Centre Catòlic, des de la Junta Directiva de l’Orfeó ens vam posar a la completa disposició dels nostres companys i companyes davant una situació tan difícil i amb un impacte, no només entre els seus membres, sinó en la cultura i la societat reusenca en general.

Posteriorment a diverses converses entre ambdues juntes i amb l’arribada del Bravium al Carrer Sant Llorenç -paret amb paret amb l’escenari del nostre Teatre-, vam concloure que la seva programació teatral podria seguir endavant al nostre escenari encaixant amb la programació tradicional de l’Orfeó.

Com a entitat agermanada amb socis i sòcies aquí i allà, des de l’Orfeó Reusenc hem volgut estar al seu costat, que també vol dir estar al costat de la cultura, del teatre i de les persones que ho viuen i ho senten.

La col·laboració permetrà que els socis i sòcies de l’Orfeó i del Bravium gaudeixin dels descomptes en els espectacles programats per les dues entitats, tal com es va explicar a la roda de premsa del passat 21 de setembre.

 

Fotografia: Marc Busquets