Gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, estem molt contents/es d’anunciar que estrenem a la Sala Carles Robuster l’Exposició de l’activitat cultural de l’Orfeó Reusenc. Aquesta exposició, que està pensada per ser itinerant, però que pel moment romandrà fixa a la Sala Robuster, comptarà amb una mostra gràfica de cartells d’actes i esdeveniments històrics de l’entitat, com la Trobada d’Orfeons al Teatre Fortuny (2018), l’estrena de la Moixiganga de Lleida (1992), cartells i programes de mà d’obres de teatre memorables com “La Pepa Maca”, “La Rambla de les floristes” o “El sopar dels idiotes”, el cartell de la Trobada Nacional de Bastons a Reus (2002) o el cartell de l’estrena de “MISERICÒRDIA: De Reus al Cel” (2017). 

La intenció dels organitzadors de l’exposició és ampliar progressivament el material gràfic i dotar de la Sala Robuster del caràcter expositiu que permet, per tal que tots els visitants a l’entitat puguin conèixer moments històrics de l’Orfeó Reusenc.

Per altra banda, s’ha instal·lat una tarima que servirà com a escenari de diferents mostres i actuacions que donaran vida a la sala: monòlegs, actuacions musicals, etc.