Aquest any l’Orfeó Reusenc no celebrarà la tradicional Rifa de la Confitura tal com la coneixem. A causa de la pandèmia de la Covid-19 l’entitat reusenca ha optat per no celebrar l’esdeveniment de manera presencial evitant així posar en risc totes les persones que cada any omplen la Sala d’Esbart.
La Rifa de la Confitura d’enguany es celebrarà mitjançant un sorteig a través de les xarxes socials. Cada any les persones que disposen d’un abonament de la Rifa entren en el sorteig d’un ramillet, doncs bé, aquest any el ramillet se sortejarà a través dels comptes oficials de l’Orfeó Reusenc a Instagram i Facebook. El sorteig es podrà veure en directe el diumenge 1 de novembre a les 20:00h als comptes d’Instagram i Facebook de l’entitat.
El ramillet d’enguany tindrà els següents productes: 1 ampolla de Vermut Miró negre, 1 ampolla de moscatell Miró, 1 ampolla de Cava Juve Masana, 1 ampolla de vi blanc Mas del Tio, 1 ampolla de Licor d’arròs, avellanes de La Selva del Camp, fruita confitada, Menjar Blanc de Reus, panellets del Racó de l’Orfeó i dos números de La Grossa de Cap d’Any.

Les bases que s’han de complir per poder participar al sorteig són les següents:
• Seguir a l’Orfeó Reusenc en les seves xarxes socials (Instagram o Facebook).
• Comentar la foto del sorteig etiquetant a dues persones.

• Compartir la foto del sorteig.
• En el cas d’Instagram, compartir el post del sorteig als teus Stories.