Per tal de garantir les mesures de seguretat sense deixar perdre l’oportunitat de donar la benvinguda a un Sant Pere atípic, l’Orfeó Reusenc -acompanyat excepcionalment pel Cor Jove- ha ofert el Concert de Festa Major just després del Pregó.

Amb un muntatge audiovisual realitzat pel director musical, Albert Galcerà, els cantaires han fusionat les seves veus a l’interior d’una Prioral també virtual i que s’ha pogut veure a través de Canal Reus i al canal de Youtube de Reus Cultura.

Les veus de l’Orfeó Reusenc han cantat per a l’ocasió “La Plaça del Diamant”, amb música de Ramon Muntaner i harmonització de Xavier Pagès; els Goigs de Sant Pere, amb música de Josep Fuster i lletra d’Antoni Correig; i el Cant de la Senyera, amb música de Lluís Millet i lletra de Joan Maragall. Per la seva banda, el Cor Jove de l’Orfeó Reusenc ens ha ofert “Some nights” d’Andy Beck i “Al final tot anirà bé” de Doctor Prats.