L’historiador Joan Navais Icart ens presenta el tercer llibre de la nostra entitat: un recorregut històric dels darrers vint-i-cinc anys abans del Centenari de l’Orfeó Reusenc, amb tot un recull dels fets i esdeveniments any per any. Concerts de l’Orfeó Reusenc, viatges i espectacles de l’Esbart, obres de teatre i actuacions i trobades del Cos de Bastoners. També hi trobem els fets més destacats del passat més recent: els canvis de direcció de la massa coral, la creació de la coral infantil i l’Encís, la Moixiganga amb l’Orfeó i l’Esbart, els 75ns aniversaris de l’Esbart i el Teatre, “Els Pastorets” al Teatre Fortuny, la Trobada Nacional de Bastoners a Reus, el 50è aniversari del Cos de Bastoners, la Trobada d’Orfeons o el concert al Palau de la Música, entre molts altres.

A la presentació del llibre, el dissabte 14 de desembre a les 7 de la tarda, hi intervindran Joan Navais, Albert Galcerà i Albert Bermúdez i hi participaran la Secció de Teatre, el Cos de Bastoners i l’Orfeó Reusenc.

Es podran adquirir exemplars del llibre a la secretaria de l’entitat a partir del dia de la presentació.