Benvolguts i benvolgudes socis i sòcies de lOrfeó Reusenc,

Ens plau informar-vos que el passat divendres 3 de maig de 2019, a lAssemblea General Ordinària, va ser escollida una nova Junta Directiva encarregada de la gestió de lOrfeó Reusenc.

Aquesta candidatura està formada per membres de lOrfeó i les seccions i dedats molt diverses, tots ells, però, amb un compromís ferm amb lEntitat. La Junta Directiva estarà formada pels següents membres:

Vuit dies abans, els cantaires van escollir el seu nou vocal i a les Assemblees Seccionals les seccions de Teatre i Bastons van triar també els seus representants a la Junta Directiva i que seran els següents membres:

El projecte d’Entitat que pretenem desenvolupar en els propers quatre anys es resumirien en els següents objectius clau:

• Adaptar l’Orfeó Reusenc a les necessitats dels temps actuals, modernitzant les seves tasques i incorporant noves formes de mantenir l’Entitat a prop de tots els seus membres, sigui quina sigui la seva edat i preferències.

• Continuar amb les tasques de millora de les instal·lacions de l’entitat per tal de donar el millor servei als seus usuaris i usuàries, condicionant les infraestructures a les noves tecnologies i als nous recursos tecnològics i digitals.

• Fomentar l’activitat de l’Orfeó a l’exterior per tal de promocionar la tasca cultural que s’hi realitza mitjançant els mitjans de comunicació actuals, com les xarxes socials i la pàgina web.
 
• Promoure l’adhesió de nous socis/es i avaluar les propostes i demandes dels socis que ja són membres de la Casa per fer-los partícips del projecte d’Entitat.
 
• Fomentar la relació i interacció de tots els col·lectius de l’Entitat: l’Orfeó, les seccions i els altres grups actius (la coral infantil, el Cor Jove, el cor l’Encís, les altres activitats infantils i juvenils, etc.)
 
• Oferir als socis i sòcies un ventall ampli d’activitats que els permetin participar de formes d’oci i entreteniment, fomentant la incorporació de noves activitats a les tradicionals, sempre en consonància i conservant el sentit i l’esperit de l’Orfeó.
 
• Promoure les relacions i els vincles de l’Orfeó Reusenc amb la resta d’entitats reusenques (culturals, esportives, etc.) i institucions per tal de mantenir una comunicació efectiva que ens portin a crear noves formes de col·laboració.

En relació als mitjans per a comunicar-vos amb l’Entitat, l’horari de secretaria es mantindrà els dijous de 19 a 20.30 h i, com a novetat, en aquesta mateixa franja horària també hi haurà atenció per part del president, per qualsevol comunicació directa que es vulgui realitzar. També podeu enviar un correu electrònic a l’adreçaorfeoreusenc@orfeoreusenc.cat.

Us animem també a seguir la nostra activitat a la pàgina web i les xarxes socials per poder estar al dia de les novetats de l’Entitat:

• Pàgina Web: www.orfeoreusenc.cat

• Facebook: Orfeó Reusenc

• Instagram: orfeo_reusenc

• Twitter: @OrfeóReusenc

Per tot això i per tots els reptes que estan per venir, us demanem el vostre suport i tota la vostra confiança per seguir treballant per la nostra Entitat.

Visca l’Orfeó!

 

Albert Bermúdez

President de l’Orfeó Reusenc