Benvolguts/des;

M’adreço a vosaltres per fer-vos saber que a la propera assemblea que convocaré a principis de maig, no tornaré a renovar com a presidenta de l’Orfeó Reusenc.

Ho faig amb el convenciment que al costat de la meva Junta Directiva gestionant l’Entitat, s’ha fet molt bona feina i que hem treballat a l’uníson per fer que els objectius que ens vam marcar al començar aquesta etapa, fossin assolits amb èxit.

I així ha estat.

Restablir la comunicació amb els socis, fer reformes, reorganitzar espais, posar-nos al dia a les xarxes socials, ser protagonistes al nostre web, posar al dia la documentació, obrir les portes a altres entitats… i moltes més coses per tenir la presència que l’Orfeó Reusenc es mereix de cara a la ciutat.

I, com no pot ser d’una altra manera, vull fer èmfasi a un repte que se’ns presentava l’any passat: el nostre Centenari.

BRUTAL, EMOTIU I EMOCIONANT.

Tots els actes, actuacions, trobades, xerrades, representació de l’Entitat a diferents entitats i estaments, tota la feinada d’organització, treball, i la il·lusió de tots els que hi vam participar, van ser un homenatge a totes les persones que senten la Casa.

I acabo, mai més ben dit, desitjant molta sort a les persones que estiguin al capdavant de l’Entitat, i donant de tot cor, les gràcies a totes i tots.

Ha estat un honor ser Presidenta de l’ORFEÓ REUSENC.

 

Esther Cos Ayala
Presidenta de l’Orfeó Reusenc (2015-2019)