L’Entitat ha posat punt i final al seu Centenari després d’un any molt intens i ple d’emocions. El dia de Nadal, amb el tradicional Concert de Nadal a càrrec de la coral infantil Els Somniadors, la coral L’Encís i l’Orfeó Reusenc; ha servit per fer l’acte de cloenda. Aquest any, la novetat ha estat el simbolisme de la Glossa, cada any realitzada per una personalitat diferent vinculada amb l’Entitat; que ha esdevingut una projecció amb tots els actes realitzats aquest aniversari.

Després del concert i la Glossa simbòlica, tots els assistents han pogut gaudir d’una copa de cava i l’alcalde i la presidenta han estat els encarregats de posar punt i final al Centenari de l’Entitat.

Ara només queda agrair a tots/es els/les assistents/es als actes, participants, socis/es i simpatitzants la seva col·laboració amb l’Entitat i destacar la feinada de la Junta Directiva per aconseguir farcir l’any d’activitats de manera altruista.

Moltíssimes gràcies a tots i per molts anys més!