Una setantena de persones han tornat a donar forma a una nova edició d’Els Pastorets: Belluguet i Bieló, que enguany s’ha representat el 22, 23, 29 i 30 de desembre al Teatre de l’Entitat. Actors, actrius, ballarins, cantaires, tècnics… Tots units per oferir les peripècies dels dos pastors més famosos de l’Orfeó en l’any del seu Centenari.

Per aquest motiu, Els Pastorets s’han vestit de gala i han ofert algunes novetats. La més vistosa, el fotocall a l’entrada de l’Entitat, on petits i no tant petits s’han pogut fer fotografies amb Belluguet, Bieló, Banyeta i, si no et feia gaire por, també amb Llucifer.

Aquest any, a més, la platea s’ha convertit en infern i petits dimonis han acompanyat els espectadors a la sala i; a més, les escenes de l’infern s’han realitzat amb llum negra, fet que juntament amb una pintura especial, ha ressaltat molt més les faccions dels dimonis dansaires o del Banyeta, per exemple.

La valoració d’Els Pastorets d’enguany és molt bona, amb entrades exhaurides o pràcticament en tres de les quatre funcions!

Menció especial als espectadors del dia 29, que degut a uns problemes tècnics que ja estan solucionats, no van poder gaudir de tota l’obra i van haver de marxar a casa més aviat del que tocava. Des de la Junta Directiva volem agrair-los-hi la comprensió i la paciència que van tenir!

I ara només queda gaudir del que queda de festes… Perquè no hi ha Nadal sense Els Pastorets!