Un any més, el dia 1 de novembre s’ha dut a terme una nova edició de la Rifa de la Confitura. Un esdeveniment que aplega grans i petits per aconseguir un plat de panellets o de confitura. L’acte va començar els dies previs amb els preparatius: adequar la sala, preparar els panellets, encomanar i col·locar les begudes a la prestatgeria de premis, fer el ramillet…

Una quinzena de persones que van treballar altruistament perquè tot estigués a punt per dijous a les 12h del migdia.

I dit i fet, el matí ha estat un degoteig constant de visitants que feien les seves apostes… i la majoria han sortit amb les mans ben plenes! De tant en tant, un crit d’alegria en sentir que la bola extreta del bombo és el número que han escollit… i,  de fons, converses entre socis/es i simpatitzants que troben en la Rifa de la Confitura un punt de reunió.

A la tarda, i ja amb algun panellet a la panxa, s’han realitzat les últimes tirades. Però no ha estat fins vora les nou del vespre que ha tingut lloc el moment més esperat pels abonats de la Rifa: el sorteig del ramillet. Unitats… desenes… centenes… Tothom amb l’ai al cor per veure si havien estat els afortunats…

Finalment, després de dos sortejos buits (cap dels abonats tenia el número que havia sortit a l’atzar), l’afortunat ha estat el número 34. Al no ser-hi present, la Junta Directiva ha comunicat al guanyador per telèfon la bona notícia, fet que no s’esperava ni de bon tros.