Com ja és habitual, l’Entitat ha participat als actes de la Festa Major de la Mare de Déu de Misericòrdia.

El diumenge 23, a la Festa Major petita, on el Cos de Bastoners i l’escola de gralla i de timbal han participat a la cercavila del seguici i han fet el seu ball de lluïment. En acabar, han berenat pa amb xocolata, gentilesa de Borges.

El dilluns 24, el Cos de Bastoners ha ofert els seus balls pels carrers de la ciutat al Toc de Festa. I el dimarts 25, mentre l’Orfeó Reusenc era l’encarregat de posar veu a la Missa de Misericòrdia al Santuari, el Cos de Bastoners ha iniciat la Baixada amb el Seguici Festiu.

A la tarda, i després d’agafar forces al dinar del Santuari, el Cos de Bastoners ha ballat a la Plaça de la Pastoreta. I després d’intercanviar balls entre diferents grups (s’han pogut veure bastoners ballant el Ball de Pastorets i a l’inversa, per exemple) han acabat la seva actuació en un ambient festiu amb una polca.

El punt i final de la jornada l’ha posat l’Orfeó Reusenc interpretant a l’altar del Santuari, juntament amb la Cobla Reus Jove, els Goigs a la Mare de Déu de Misericòrdia amb un santuari ple a vessar després del Ball Solemne de l’Àliga.