Aquest passat dijous, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus ha acollit l’acte institucional dels Guardons de la Ciutat. Aquest any, entre altres, s’ha fet entrega de la Medalla de la Ciutat a l’Entitat, en reconeixement a la seva àmplia trajectòria fomentant l’associacionisme cultural i el treball a partir de les relacions intergeneracionals, el voluntariat i la cohesió social, i de forma especial per celebrar enguany el seu Centenari.

L’acte ha comptat amb petites actuacions de diversos grups de l’Entitat. Els cantaires més petits de la Casa, Els Somniadors; l’Orfeó Reusenc, l’Encís, l’esbart (que ha ofert el Ball d’Homenatge), el Cos de Bastoners i fins i tot Belluguet, Bieló i Llucifer s’han sumat a aquest petit homenatge als cent anys de l’Orfeó.

El punt i final del lliurament dels Guardons de la Ciutat l’ha posat El Cant de la Senyera i Els Segadors, entonades per les veus de l’Orfeó i L’Encís.