La Banda Simfònica de Reus i l’Orfeó Reusenc s’han unit aquest passat 8 de juliol al Teatre Bartrina per celebrar un concert molt especial. En motiu del desè aniversari de la Banda i del Centenari de l’Entitat, el Concert “Reus a 4 bandes” ha ofert un repertori de peces de musicals tant coneguts com “Els miserables”, “Mar i cel”, “West side story” i “La, la, land”. A més de la Banda i de l’Orfeó, el concert també ha comptat amb la presència de la Coral Infantil Els Somniadors de l’Orfeó Reusenc i els solistes Tino Goia i Marion Blue. 

Aprofitant l’avinentesa, la Banda Simfònica de Reus i l’Orfeó Reusenc també han estat els encarregats de participar a la tercera edició del Concert per al Record, al Cementiri General de Reus. L’acte, que es va realitzar el dijous 12 de juliol, va aplegar una nombrosa quantitat d’assistents i forma part de la programació de Reus Ciutat de la Música 2018.

Els dos concerts han estat una experiència molt positiva que esperem repetir aviat. Des de l’Entitat volem agrair a la Banda Simfònica, a l’Ajuntament de Reus, als Serveis Funeraris de Reus i a tots els participants la seva col·laboració per fer possible aquests dos esdeveniments de tanta magnitud.

Moltes gràcies a tots!