La Fundació Mossèn Frederic Bara va organitzar el passat dissabte 5 de maig a la set de la tarda al Teatre de l’Orfeó Reusenc l’espectacle ‘Un món de cançons’. L’acte va comptar amb la col·laboració de l’Orfeó Reusenc que, dins els actes de celebració del Centenari de l’entitat, no ha volgut oblidar-se de la vessant més solidària.

Per fer-ho, va realitzar una trobada de corals infantils de la ciutat: l’Alberichor del Col·legi Alberich i Cases, la coral infantil del Centre de Lectura i Els Somniadors de l’Orfeó Reusenc. La cançó comuna de les corals, també comptava amb la presència d’alguns nens i nenes de la Fundació.

Per assistir al concert, es va demanar als assistents un donatiu de sis euros, que serà destinat íntegrament als projectes que la Fundació tira endavant amb noies i nois de 3 a 17 anys i les seves famílies.