Diumenge 15, l’Entitat va agrupar durant tot el dia una seixantena de cantaires i antics cantaires. Dels 18 als 93 anys, diverses generacions orfeonistes van compartir una jornada musical molt emotiva que va començar a les onze del matí.

Un assaig a la Sala Mateu d’unes dues hores, van servir per preparar el repertori que van oferir als assistents al concert de la tarda. Les cançons seleccionades per a l’ocasió van ser La Gavina, Les Fulles Seques, L’Estaca, Viva Tutte Le Vezziose i El Cant de la Senyera.

En arribar a dos quarts de dues i tenint tota la feina feta, cantaires i ex-cantaires van ubicar-se a la Sala Robuster, on van poder dinar. Abans però, la Junta Directiva els hi va oferir un obsequi per haver assistit a l’acte.

La sobretaula va servir per fer memòria als assistents: una projecció amb un recull de fotografies d’aquests cent anys d’història on tothom s’hi va poder veure reflectit i que no va deixar indiferent a ningú. Seguidament, van pujar tots a l’escenari a fer un petit assaig a l’escenari abans del concert, per anar escalfant la veu.

El fi de festa va culminar amb el concert davant de familiars i coneguts que, paraules textuals del director Albert Galcerà, “va sonar molt i molt bé”.

De manera improvitzada, cantaires i ex-cantaires van entonar Els Segadors per finalitzar la seva actuació.