Reus ja és oficialment Ciutat de la Música 2018. Aquest dissabte, l’espectacle que ha dirigit l’Albert Galcerà (director musical de l’Orfeó Reusenc) ha agrupat damunt de l’escenari unes 200 persones de l’àmbit cultural de la ciutat a la Plaça Mercadal.

Amb un recorregut per la història de la música, s’hi ha pogut veure teatre, dansa i música. El Cor Ciutat de Reus, el Cor i Capella de la Congregació de la Puríssima Sang i l’Orfeó Reusenc, han estat les encarregades de posar les veus a l’inici i al final de l’espectacle; passant d’un “Tu es Petrus” a una rumba catalana. 

L’acte també ha comptat amb l’actuació de l’Esbart Dansaire de l’Entitat, que ha estrenat “El Villano”, amb música del Pare Martí i Coll, coreografia d’Albert Bermúdez; i que han interpretat sota la direcció musical d’Albert Galcerà.