El ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest dilluns concedir la Medalla de la Ciutat a l’Orfeó Reusenc pels seus 100 anys de creació.

La distinció ens l’han concedit per ser una entitat referent cultural i social de Reus dedicada a fomentar la cultura i la llengua catalana. Per altra banda, reconeixen la nostra àmplia trajectòria fomentant l’associacionisme i el nostre treball a partir de les relacions intergeneracionals, el voluntariat i la cohesió social.

L’Orfeó no ha estat l’únic guardonat amb aquest reconeixement. El Club Natació Reus Ploms, que com l’Entitat, aquest 2018 arriba als cent anys de creació, també ha rebut la distinció en reconeixement a la seva trajectòria com a entitat esportiva i associativa, per la consolidació d’un projecte de foment i de pràctica esportiva i per treballar constantment per a la difusió de l’esport base. Enhorabona!