L’Oriol Ferré i els seus Harmony Games han aterrat a l’Orfeó aquest cap de setmana. Al matí, ens ha presentat el Kecak en un taller adreçat a infants i famílies. Treballant conceptes com la percussió corporal, la imitació, la variació, la pregunta-resposta, el cànon o el phasing, els més petits i els seus acompanyants s’ho han passat d’allò més bé!

A la tarda, ha estat el torn dels adults en un taller pràctic i dinàmic on s’han combinat dos elements. En primer lloc, l’us del llenguatge com a mitjà de desenvolupament musical i, en segon lloc, les possibilitats d’emprar el cos com a instrument musical.

La jornada, intensa però profitosa, no ha deixat indiferent a ningú. I és que, amb tant de ritme, tothom ha marxat cap a casa amb el cap ple de cançons.

Una llimoooona, dues llimooooones, tres llimoooooones…”