La relació de l’Àlvar i de la Dolors amb l’Entitat va de celebracions. I és que van posar-se darrere del taulell en plena commemmoració del 75è aniversari. Amb aquesta frenètica arrencada, a poc a poc es van anar tornant indispensables. Truites de mil gustos, esmorzars de forquilla, entrepans de tot tipus… que han convertit el bar de l’Orfeó en un autèntic punt de trobada per tots aquells reusencs i reusenques que volen gaudir d’un bon plaer gastronòmic.

I ara, amb el Centenari recent iniciat, el bar de l’Orfeó Reusenc diu adéu aquest dissabte a l’Àlvar Valls i la Dolors Zamora. Després de 25 anys servint esmorzars, deixen la gestió per motius personals.

Des de la Junta Directiva, volem agraïr-los-hi tots aquests anys de feina i desitjar-los-hi molta sort.

I recordeu, que l’Orfeó sempre serà casa vostra!

Imatge: Reus Digital