L’Orfeó Reusenc ha estat nominat a la 28a edició dels Premis Ateneus dins la categoria de “Premi a la creativitat artística” per l’espectacle estrenat el passat 15 de setembre “MISERICÒRDIA: de Reus al Cel“. Aquests premis són els guardons que la Federació d’Ateneus de Catalunya convoca anualment, des del 1989, per reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Totes les candidatures presentades en aquest certamen opten, a més, a rebre el Premi de la Votació Popular, gràcies a la col·laboració del Diari Ara. Del 20 de novembre a l’11 de desembre de 2017, el públic podrà escollir dins de cada categoria, un dels projectes presentats. 

Per poder votar el projecte de l’Entitat, feu clic aquí (només permet fer un vot des d’una única IP):

VOTA “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”