El dia 1 de novembre és dia assenyalat a l’Orfeó Reusenc. Des del 1926, i de manera gairebé ininterrompuda, el primer pis de l’Entitat ha acollit la Rifa de la Confitura; una festa en la qual durant tot el dia es van aplegant socis/es i reusencs/ques que han convertit aquesta jornada en un punt de trobada habitual.

Enguany, des de les 12h i fins les 15h, i de les 18h de la tarda i fins les 21h, l’Orfeó ha reunit centenars de persones que han participat en els sortejos i rifes de panellets, confitura i vins i licors de tot tipus. Durant el torn de matí ja s’han exhaurit la vintena de quilos de panellets que l’Entitat havia previst per la Rifa d’enguany. A la tarda s’han reposat de nou les existències de panellets, vins i caves.

La Rifa de la Confitura també ha ofert la possibilitat de comprar abonaments els dies previs a Tots Sants i enguany, com a novetat, també durant l’1 de novembre. Una aposta sobre segur per la qual aquest 2017 s’han repartit més d’un centenar de butlletes.

Abans d’acabar la jornada, s’ha sortejat entre les persones que han adquirit el seu abonament el tradicional ramillet, una cistella amb diversos productes típics de la Diada. Aquest any, el número 104 ha estat l’afortunat que el podrà gaudir.