Com molts de vosaltres ja sabreu, l’any 2018 és el centenari de l’Entitat. Després de diverses reunions participatives amb els socis/es (la primera presa de contacte amb la reunió “Fem-la petar: l’Orfeó cap al centenari” el juliol de 2015 i la segona celebrada el passat 20 de febrer) on la Junta va presentar el seu projecte base i va demanar propostes i suggeriments als assistents; comencem a posar en marxa un d’aquells temes que es van tractar.

Així doncs, us comuniquem que la Junta Directiva ha acordat presentar una candidatura a la Creu de Sant Jordi; un dels màxims reconeixements que pot rebre una Entitat per part de la Generalitat de Catalunya.

Per tal de poder aconseguir aquest guardó, necessitem que tingui el suport del màxim nombre de persones possible. Per aquest motiu, demanem a tots/es aquells/es persones que vulguin, que ompliu el full d’adhesió que trobareu al final d’aquesta entrada i ens el feu arribar degudament emplenat per correu ordinari (a l’adreça de Carrer Sant Llorenç 14 amb codi postal 43201 de Reus), per correu electrònic a orfeoreusenc@orfeoreusenc.cat o presencialment en horari de secretaria (els dijous de 19.00h a 20.30h). 

FULL D’ADHESIÓ CANDIDATURA CREU DE SANT JORDI ORFEÓ REUSENC