L’Orfeó Reusenc inicia un nou curs i amb ell les activitats infantils i juvenils. Els cursos que l’Entitat ofereix aquest any pels nens, nenes i joves d’entre quatre i vint anys són cant coral, dansa catalana, teatre, bastons, gralla i timbal.

Tots aquells nens i nenes que participin als cursos podran gaudir de diferents activitats lectives i actuacions al propi Teatre de l’Entitat. A més, també participaran en esdeveniments com la Festa Major Petita de Reus o compartiran escenari amb l’Orfeó o algunes seccions de la Casa.

Aquells interessats poden formalitzar la matrícula a la secretaria, al primer pis del carrer Sant Llorenç número 14 de Reus de dilluns a divendres del 18 al 29 de setembre de 18:00h a 20:00h a la secretaria de l’Entitat.

Per a més informació podeu consultar l’apartat “Cursos” de la pàgina web o fer clic al següent flyer informatiu: