La Junta Directiva de l’Orfeó Reusenc us dóna la benvinguda a la nostra pàgina web. Un lloc renovat que ha estat creat amb l’objectiu que sigui un punt de referència per donar a conèixer l’activitat de l’Entitat per tot el país.

El disseny, que s’adapta al format ordinador i al format tauleta/mòbil, permet navegar de manera senzilla i còmode al llarg dels menús i submenús. També permet al visitant accedir a una àmplia galeria d’imatges, consultar aspectes tècnics i contactar amb l’Entitat mitjançant un formulari, entre d’altres.

Convé destacar que la pàgina web s’actualitza constantment per tal de poder informar de les novetats mitjançant l’agenda d’activitats i també compta amb un apartat amb les notícies que es generen a la Casa.

Esperem que us agradi i us sigui útil!

Cordialment,

La Junta Directiva